Relatie met onafhankelijk iemand?

Wills Langedijkcolumn

Beste Nieuwe Kans: Jazeker, als je de toekomst als iets tijdelijks ziet. Op basis van mijn risico-analyse zou ik menen dat  ‘en ze leefden nog lang en gelukkig’ er niet in zit. Liefde kan wel ons gedrag veranderen maar niet wie we zijn. Commitment is niet voor mensen -ook hele aardige- die onafhankelijkheid hoog in ‘t vaandel hebben, niet willen/kunnen delen van levensbepalende beslissingen of geen behoefte hebben aan de geborgenheid van een gezinsleven en nog zo wat. Meer mannen vallen in deze categorie waardoor het voor vrouwen als een stoelendans kan voelen wetende dat er niet genoeg zijn voor iedereen die dat wel wil.

Maar je hebt mijn Tarotkaarten of glazen bol helemaal niet nodig voor jouw toekomst want “the heart wants what it wants” (Woody Allen). Het is duidelijk dat je jouw keuze voor deze man wilt rationaliseren dus zoek je daarbij passende redenen. Als je mijn adviezen vaker hebt gelezen weet je dat bij mij “De Klant Koning” is, en daarom hierbij voor jou het volgende: Ga ervoor en baseer je verwachtingen op de realiteit en niet wat je oh zo graag zou willen.
Mocht je een diepgewortelde wens hebben “De Ene Hele Speciale Die Het Verschil Maakt en Die Hem Altijd Blijft Boeien” te worden, adviseer ik je jezelf op een andere, productievere manier uit te dagen. Complexe milieuvraagstukken oplossen?(!)

Beter-samen.nl. gaat nog lang niet met vakantie.